Frambo vrtni center
Domov O nas Kmetijstvo Vrt Okrasne rastline Veleprodaja
 
 
STATISTIKA
Obiskovalec št.:
19029808
Danes smo:
5.12.2021, 18:46:51;
 
 
ZANIMIVE POVEZAVE
Slohost - izdelava spletnih strani

Lektoriranje diplom
 
AA
 
 
 

VSE ZA VRT V VRTNEM CENTRU FRAMBO


Se sprašujete, zakaj vse več ljudi obdeluje svoj vrt? Zato, ker sta doma pridelana sadje in zelenjava zdrava, gensko nespremenjena in občutno cenejša od tistega, kar na nas preži s škodljivimi kemikalijami za ohranjanje svežine in čvrstosti premazano v trgovini. Aja – pa še ves čas imamo pri roki sveže sadje in zelenjavo, ki ima okus po domačem in ne tistega praznega in vodenega. Saj veste.

Skoraj vsak tretji slovenski vrt se lahko pohvali z gredico, zasajeno s krompirjem, paradižnikom, kumarami in solato. Poleg tega pa svoj prostor na domačih vrtovih dobiva tudi vse več jagodičevja, zdravilnih zelišč in kakšno sadno drevo. Sicer pa še vedno velja – kar boste sejali, to boste želi. V naši ponudbi najdete semena za travo, krompir (tako za vrtičkarje kot tržne pridelovalce), žita in bogat izbor vrtnih semen.

Seveda pa negovan vrt ne zablesti, kot bi moral, če okrog hiše ni urejene trate. V našem vrtnem centru najdete izbrane in kakovostne mešanice travnih semen, ki vam bodo z malo truda pomagale do lepe okrasne trate. Seveda pa lahko izbirate tudi med semeni trav, detelj, travno-deteljnih mešanic, namenjenih intenzivni košnji in paši živine, ter drugih krmnih rastlin.

Že razmišljate o svojem vrtu? Prav je tako! Bogata ponudba našega vrtnega centra vam zagotavlja vse, kar potrebujete za uspešno in zadovoljno vrtnarjenje.

 
 
 
KAJ PONUJAMO
  • VSE ZA VRT
  • POTREBŠČINE ZA KMETIJSTVO
  • OKRASNE RASTLINE
  • SADIKE
  • SEMENA
  • IN MNOGO VEČ
 
KONTAKT
Frambo d.o.o.
Epošta: info@frambo.si
Tel.: +386 2 843 34 22

ODPIRALNI ČAS

PON.-PET.: 7.30 - 19.00
SOBOTA: 8.00 - 13.00
 
O NAS
Podjetje Frambo sta leta 1994 ustanovila Katarina in Vlado Božič. Leta 2000 je prevzel vajeti podjetja Tomaž Božič.

Ukvarjamo se z veleprodajo in prodajo potrebščin za kmetijstvo in vrt, imamo pa tudi svojo proizvodnjo nekaterih rezervnih delov. [Preberi več]